Ügyfélhívó

Sorszámosztó, ügyfélhívó rendszerünket azért hoztuk létre, hogy azonnal, azaz betanulási idő nélkül lehess egy olyan termék birtokában, ami megkönnyíti munkavállalóid és ügyfeleid mindennapjait.

Szüntesd meg a várakozás okozta stresszt az ügyfeleid igényeire szabva!

  • Váljon szervezettebbé a várakozó ügyfeleid kiszolgálása!
  • Légy naprakész, és jelenítsd meg mindig az aktuális tájékoztatót!
  • Ossz meg rendszeresen termékismertetőt!
  • Tedd izgalmasabbá a várakozási időt videókkal és képi felvételekkel!

A felhasználói felület egyszerű, letisztult, a központi kijelzőn promóciós anyagok megjelenítésére van lehetőség videó és futó szöveg formájában. A rendszer bármikor könnyen testreszabható, továbbfejleszthető az ügyfeleink igényeinek, céged arculatának megfelelően, és ebben segítséget is tudunk nyújtani számodra.

Miből áll az ügyfélhívó rendszer?

A behívó rendszer az ajtó melletti-, emeleti- és központi kijelzőkön is jelzi a sorra kerülő várakozókat, tájékoztat arról, hogy melyik helyszínre, melyik sorszámmal várják az ügyfeleket. 

A termék ezen kívül tartalmaz egy nyomtatási funkciót, amely a beléptetéskor a megfelelő formátumban egy sorszámot nyomtat, valamint egy háttér kiszolgálót is, amely a rendszert működteti. 

Az akadálymentesítésre törekedve, a kijelzők hanggal és animációval jelzik a behívást.

Vezesd be az ügyfélhívó rendszert könnyedén!

Az ügyfélhívó rendszer könnyen integrálható, a beosztás, a kiszolgáló pultok, vizsgáló szobák adatai, vagy egyéb más helyszínek automatikusan frissülnek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!