Az előző évi őszi nagysikerű csapatépítőnk után idén a választás egy nyár eleji csapatépítőre esett. A helyszín ismét Bánk volt az ÖKO-Land szálláson, ahol már ismerősként fogadtak minket. 

Vállalati értékeink és küldetésünk workshop

Míg a tavalyi csapatépítőn a kommunikáció fejlesztése volt a cél a délelőtt folyamán, az idei workshopon Janky Gyöngyi marketing és kommunikációs tanácsadó tartott nekünk egy rövid előadást. A prezentációt kiscsoportos foglalkozás követte, ahol az ARTofINFO vállalati értékeiről, és küldetéséről beszélgethettünk a kollégákkal elmélyülve. 

Önkéntes program

A beszélgetést szívesen folytattuk volna naphosszat, azonban ebéd után már várt ránk az önkéntes program. Idei vállalati célkitűzésünkhöz híven szerettünk volna valamilyen formában önkéntes társadalmi szerepvállalásnak is eleget tenni a csapatépítőnk keretében. Természetközeli szállás és oktatóközpontról lévén szó bőven akadt munka, szállásadónk lelkiismeretesen készült a feladatokkal. A helyszínre érkezve már csapatként állhattunk neki a glettelésnek, festésnek és/vagy kertészkedésnek. 

Miközben a csapat nagy része nekiveselkedett a munkának, egy kisebb csapat a bogrács vacsorát kezdte el előkészíteni.  

A délutánt már csak a sűrű felhők közeledte és egy heves esőzés zavarta meg, így az önkéntes munka azon részével folytattuk, ahol fedett részen voltunk, a többit már csak az eső után tudtuk befejezni. 

A közösségi jól-LÉT pillanatai

Miközben a fedett terasz alatt vártuk az eső végét, volt alkalmunk beszélgetni, pingpongozni. Szállásadónk készségesen segített nekünk egy gáz égőt keríteni, így, hogy az eső miatt a tűzrakással már nem volt érdemes nekiállni bajlódni. 

Az esti vacsorát követően kvíz estet hirdettünk, kisebb csapatokkal rövid ügyességi játékokat játszottunk, a legügyesebb csapatok nyereményt is kaptak. Az est méltán népszerű zárása maga a KVÍZ volt, ahol igyekeztünk a vállalatunkat érintő minél nehezebb kérdéseket is feltenni. Az este nagy nevetésekkel, beszélgetésekkel telt, másnap jól esett mindenkinek a finom friss bundáskenyér.  

Köszönet

Ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket szállásadóinknak, hogy rendelkezésünkre álltak, és mindenben segítettek minket, támogatták a csapatépítői napunk zavartalanságát. Bízunk benne, hogy lesz még alkalmunk ellátogatni és segíteni a ház körüli dolgokban! 

Köszönjük Janky Gyöngyinek és az ARTofINFO Managementjének, hogy bevontak minket cégünk értékeinek és küldetésének megvitatásába és kikérték véleményünket, hogy ne csak külsőséggé, hanem belsővé váljon, hogy mi mozgat minket a mindennapjaink során. 

Bízunk benne, hogy kicsit mindenkit hozzásegíthettünk ezen a napon az ARTofINFO értékeihez, azaz a felelősségvállalás, összetartás, ügyfélfókusz, jóllét, kiválóság, bizalom értékekhez. 

Bár a következő csapatépítőnk most még messze van, azonban további közösségi alkalmakban, programokban biztosan nem lesz hiány az év maradék részében sem!  

Az előző csapatépítőnkről készült beszámolónkat ide kattintva tudod elolvasni.