Közeleg a CIO Hungary 2024!  

Magyarország legnagyobb IT konferenciája immáron 15. alkalommal kerül megrendezésre 2024. május 9-10. között Egerben. A két napos rendezvényre elsősorban IT vezetőket és cégvezetőket, valamint az IT-beruházásokról döntő, pénzügyi vagy gazdasági területen dolgozó felső vezetőket is várnak.  

Támogatók vagyunk!

Idén nem csak résztvevőként, hanem támogatóként is jelen vagyunk a konferencián. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy támogatóként mi is felhívhatjuk a figyelmet a teljes vállalati informatikát érintő változásokra, mint az IT-biztonság, megnövekedett fluktuáció, változó trendek a fejlesztésben, és az egyre nehezedő IT projekt szállítás. 

Napról napra egyre nagyobb kihívást jelent az IT vezetők és vállalatirányítók számára, hogy a legjobb megoldást találják meg a felmerült problémákra. Ez a konferencia remek lehetőség arra, hogy tapasztalatot cseréljünk és kézzelfogható eszközöket szerezzünk, mellyel a jövő megoldásait építhetjük közösen.

A konferencia ideje alatt standunknál lehetőség lesz személyesen is találkozni, és még közelebbi bepillantást nyerni abba, hogy mivel is foglalkozunk, milyen szolgáltatásaink és termékeink vannak, valamint, hogy miben tudunk a különböző vállalkozásoknak megoldást nyújtani, legyen az bármilyen területen.

Találd meg mihamarabb a választ a felmerült problémákra, az új ötleteid kapcsán, vagy csak egy kérdésre látogass meg minket, és nézz körbe nálunk is, ha ott leszel! 

Ismerd meg a gyors alkalmazásfejlesztést!  

A konferencián Bács Zoltán az ARTofINFO Kft. ügyvezető igazgatója is előadást fog tartani Sorolj a belső sávba a gyors alkalmazásfejlesztéssel címmel. Szó lesz arról, hogy miként forradalmasítja a low-code / no-code alkalmazásfejlesztés a tradicionális programozást, valamint, hogy miért is érdemes belevágni, és miért is jó a sebességváltót a high code-ról  low-code fejlesztésre kapcsolni. 

A low-code környezetben létrehozott termékek és alkalmazások hamarabb jutnak a piacra, mindemellett lehetőséget biztosít a hirtelen felmerülő igények gyors megvalósítására is, valamint csökkenti a kivitelezéshez szükséges technológiák számát. Jól hangzik, igaz? 

További részletes leírást előadásunkról a CIO Hungary 2024 konferencia programjában találsz! 

Gyorsulj fel, és légy részese Te is!  

A legújabb IT trendekről, arról, hogy mire érdemes odafigyelni, hogyan hatják át a generációk és a technológiai változások a szakmát és még ennél is többről lesz szó az idei konferencián! A résztvevők közelebbről megismerhetik, hogy most hol tart az átalakulás folyamata, és ez alapján hozhatnak döntéseket a jövőre nézve.