Örömmel osztjuk meg Veletek, hogy 2023-ban mi is Mendix partnerek lettünk!   

A Mendix egy úgynevezett Low-code/No-code platform, melyet 2005-ben azért hoztak létre, hogy gyorsan és hatékonyan lehessen üzleti alkalmazásokat fejleszteni. Nem véletlen, hogy a Siemens is felismerte a benne rejlő lehetőségeket, és a Mendix Siemens-hez való csatlakozása után több, mint 450 alkalmazást építettek. (forrás: www.mendix.com 

Nem csoda, hogy egyre népszerűbbé válik az alacsony kódszámú alkalmazásfejlesztés, hiszen egyre több vállalat ismeri fel a benne rejlő lehetőségeket. Hihetetlenül gyors és üzletközpontú, és mindez kiváló minőséggel és költségoptimalizálással is párosul.   

Miért jó a Mendix platform használata? 

Összehasonlítva a klasszikus programozással, a Mendix platform használata lényegesen könnyebb és egyszerűbb, hiszen előre elkészített komponensek és a sablonok segítenek, hogy könnyen kialakítsd vagy testre szabd már meglévő vagy leendő rendszereidet. ARTofINFO és iparági tapasztalatok alapján a fejlesztés sebessége öt- vagy akár nyolcszorosa a hagyományos programozási megközelítéshez képest. Ami eddig hónapokig tartott az mostanra hetekre rövidült. 

Szolgáltatásiportfóliónk bővülésével arra törekszünk, hogy magunkból és ezáltal a Te vállalkozásodból is még többet tudjunk kihozni!  

Ha kíváncsi vagy, hogy mit tud számodra nyújtani a Mendix alkalmazásfejlesztés, ha üzleti folyamataidat egy kiváló csapatra bíznád, akkor jelentkezz be hozzánk konzultációra személyesen vagy akár online!  

Az út a digitális fejlődéshez itt kezdődik!   

ARTofINFO Mendix partnerek lettünk