Mastercard Future Unlocked konferencia

November 22-én, a Millenárison  került megrendezésre a Mastercard jóvoltából a Future Unlocked konferencia, amelyen
az egyre inkább digitalizálódó világ kihívásaira próbált számos előadó és szakember választ adni elsősorban üzleti és marketing szempontból.

A rendezvény három előadás-sorozatra tagolódott. A Future of Cyber elsősorban kiberbiztonsági kérdéseket járt körül, ahol szakértők az aktuális trendekről, AI alapú megelőzési módszerekről adtak képet. A Future of Marketing rendezvény a gépi tanulás és AI által kínált lehetőségeket ismertette a marketing világában, míg a Future of Open banking az open banking által megnyitott új perspektívákat szemléltette a hazai piaci környezetben konkrét példákon keresztül.

A Future of Open banking előadás-sorozat magában foglalta a hazai piaci helyzet elemzését, majd ezt követték use case-ek, illetve implementációs beszámolók több hazai és külföldi cégtől. Az előadók között szerepelt Décsi Ferenc, a számlainformációs szolgáltatásokat nyújtó Nyíltbankolás Zrt alapító vezérigazgatója. Az eddig elért sikereket az ArtOfInfo is magáénak érzi, egyrészt tulajdonosként, másrészt a Nyíltbankolás Zrt technológiai fejlesztő partnereként.

Ez az esemény jó alkalom volt arra, hogy még több naprakész információhoz jussunk, valamint a nagyon is aktuális kérdéseket illetően további tapasztalatokat szerezzünk, hiszen tervezzük, hogy tovább bővítjük cégünk szolgáltatásait banki, pénzügyi területeken is.

Mastercard Future Unlocked Konferencia