Katalógus 2022

Az első alkalommal megrendezésre kerülő ARTofINFO Irodagaléria kiállítói: Lengyel Adrienn, Szabó Judit, Kalocsai Zoltán és Horváth Tamás István. Köszönjük, hogy elfogadták a meghívásunkat, és alkotásaikat kiállították nálunk!

Horváth Tamás István

Kísérletező alkatként különböző technikákat, látásmódokat volt szerencsém kipróbálni a hosszú évek során.

Tanulmányaim alatt sok mindent megtapasztaltam a változatos anyagok, hordozók viselkedéséről.

Üveggel, kerámiával, szobrászattal, grafikával és festészettel egyaránt foglalkoztam.

A Magyar Képzőművészeti Egyetem festő szakán végeztem és azóta főleg a festészet elméleti filozófiai és technikai kérdései foglalkoztatnak. Egyfajta letisztultság felé törekszem legújabb munkáimban. A korábban is vissza-visszatérő motívumok most hangsúlyos szerepet kaptak. A hieroglifa-szerű pszeudo írás szövet vagy mondhatnám úgyis, hogy ősi arhaikus vagy akár jövőbeli ismeretlen kultúrák jelképrendszerei kollektív tudatalatti előhívására tett kísérletként tűnnek elő, ütköztetve vagy éppen kitöltve és kiegészülve egy nagyon is konkrét egzakt formai világgal és struktúrával, mintegy utalva létezésünk dualisztikus mivoltára és többrétűségére.

Alkotásai

Kalocsai Zoltán

Az alkotásaim nem belőlem indulnak, és ha jól alakul, nem is bennem érnek véget. Amit az előttem járók megteremtettek, ahhoz teszem hozzá magam és valahol, útközben, önmagammá válok. Ha elidőzöl a műveim előtt, néhány lépés erejéig együtt haladunk, így mindketten könnyebben megtaláljuk, kik vagyunk.

„Aki az életét növekedéssé változtatja, aki az életét az önmegvalósítás hosszú utazásává alakítja át, aki azzá lesz, akivé lennie kell.”
/ Osho /

Alkotásai

Lengyel Adrienn

Már gyerekkoromban elkezdtem rajzot tanulni festőművész bátyám hatására, akivel öt évig egy kortárs művészeti galériát is üzemeltettünk közösen.
Hosszú kihagyás után újrakezdtem az alkotást. Jellemzően vászonra festek akrillal, de újabban betonfestményeket is készítek.

A kiállítások és az alkotás mellett Home Staging projektekben is részt veszek a képeimmel.

Alkotásai

A művészet önkifejezése, mindig az életem része volt. Tanultam festészetet, rajzolást, valamint grafikai rajzolást.

Munkáimban emlékeim, érzéseim közvetlen kifejezését jelenítem meg. A képeken megjelenített formák és színek a szubjektív érzés dinamizmusával törekszenek egységet alkotni. A természetben és térben látott formákból indulok ki, az emlékeim, érzéseim megjelenítésével folytatva, absztrahált felületet hozok létre.

Képeim egyedi kialakítású, válogatott, minőségi olaj/akril/cement/fa/epoxi alapanyagokból készülnek.

Alkotásai

Art Gallery Katalógus

A 2022. évi Art Gallery katalógusunk csupán egy gombnyomásnyira van tőled, kattints!